Eric van Lier

Chef kok

Eric van Lier

Werkervaring

07-2017 tot 07-2018 | Thermen De Waterlelie Zevenuizen

verantwoordelijk voor menukaart, calculaties, roosters, budgettering HACCP

02-2016 tot 06-2017 | Steakhouse Sportlandgoed Zwartemeer

verantwoordelijk voor opstarten a la carte BBQ restaurant, inkoop, buffetten, budgetten, menukaart, HACCP

09-2014 tot 20-2016 | Hampshire Plaza Hotel Groningen

Verantwoordelijk voor de gehele keuken, totale F&B alsmede de cateringlocaties Hotel Hampshire Centre, de Allersmaborg te Ezinge en de horeca van vliegveld Eelde

05-2014 tot 08-2014 | De Rietschans Haren

Verantwoordelijk voor de gehele keuken, menukaart maken, roosters, inkoop, bestellingen, HACCP

Beijk Catering Leek

bedrijfsbreed inzetbaar ook als leidinggevende

01-2014 tot 02-2014 | ISS catering service Groningen

Verantwoordelijk voor de warme maaltijden menu engineering op basis van verse en convenience producten

09-2013 tot 01-2014 | Baxterstorey Groningen

Verantwoordelijk voor de warme maaltijden. Menu engineering op basis van verse en eerlijke producten

Cuisine Mondiale Almere 

Ondersteunen van de eigenaar in alle taken samenhangend met een cateringbedrijf

Bistro ‘t Olde Stadhuus Ommen

 

Sluizer Restaurants Amsterdam

Algehele leiding van een restaurant met 300 zitplaatsen zowel bediening, keuken als onderhoud pand.

Eetcafé De Reiziger

Eigen bedrijf met eetcafé, zalen voor partijen, voetbal café, slijterij en snackbar

Golfclub De Pan

Eigen bedrijf runnen op een golfclub in Bosch en Duin

Restaurant Alfonos’s Amsterdam

Restaurant Sauvage Den Haag

Restaurant Chicoleo Scheveningen

Restaurant Pssst Amigo Delft

Restaurant Pssst Amigo Rotterdam

Siena Hotel Chapel Hill, NC, USA

Radisson Governors Inn : Research Triangle Park, NC, USA

Opleidingen

1989

MHS

Middelbare Hotelschool Groningen

1986

MEAO

Middelstee College Leeuwarden

Skills

Creativief 89%
Passievol 79%
Ondernemend 87%
Oplossingsgericht 92%
Teamplayer 82%

Contact