Eric van Lier
Chef kok
Werkervaring
Diverse locaties
07-2017 tot 07-2018 | Thermen De Waterlelie Zevenuizen
verantwoordelijk voor menukaart, calculaties, roosters, budgettering HACCP
02-2016 tot 06-2017 | Steakhouse Sportlandgoed Zwartemeer
verantwoordelijk voor opstarten a la carte BBQ restaurant, inkoop, buffetten, budgetten, menukaart, HACCP
09-2014 tot 20-2016 | Hampshire Plaza Hotel Groningen
Verantwoordelijk voor de gehele keuken, totale F&B alsmede de cateringlocaties Hotel Hampshire Centre, de Allersmaborg te Ezinge en de horeca van vliegveld Eelde
05-2014 tot 08-2014 | De Rietschans Haren
Verantwoordelijk voor de gehele keuken, menukaart maken, roosters, inkoop, bestellingen, HACCP
Beijk Catering Leek
bedrijfsbreed inzetbaar ook als leidinggevende
01-2014 tot 02-2014 | ISS catering service Groningen
Verantwoordelijk voor de warme maaltijden menu engineering op basis van verse en convenience producten
09-2013 tot 01-2014 | Baxterstorey Groningen
Verantwoordelijk voor de warme maaltijden. Menu engineering op basis van verse en eerlijke producten
Cuisine Mondiale Almere
Ondersteunen van de eigenaar in alle taken samenhangend met een cateringbedrijf
Bistro ‘t Olde Stadhuus Ommen
Sluizer Restaurants Amsterdam
Algehele leiding van een restaurant met 300 zitplaatsen zowel bediening, keuken als onderhoud pand.
Eetcafé De Reiziger
Eigen bedrijf met eetcafé, zalen voor partijen, voetbal café, slijterij en snackbar
Golfclub De Pan
Eigen bedrijf runnen op een golfclub in Bosch en Duin
Restaurant Alfonos’s Amsterdam
Restaurant Sauvage Den Haag
Restaurant Chicoleo Scheveningen
Restaurant Pssst Amigo Delft
Restaurant Pssst Amigo Rotterdam
Siena Hotel Chapel Hill, NC, USA
Radisson Governors Inn : Research Triangle Park, NC, USA
Opleidingen
1989
MHS
Middelbare Hotelschool Groningen
1986
MEAO
Middelstee College Leeuwarden
Skills
Contact
- www.ericseerlijkekeuken.nl
- ericvanlier@gmail.com
- +31 650203506